hunt jägarexamen rådjur äng morgon

Specialutbildade lärare inom jakt och vapen

Våra lärare som håller kursen i jägarexamen i Stockholm är specialutbildade inom jakt och vapen. Utbildningen ger en mycket god grund för dig som vill ha en framtid som jägare. Kursens fokus ligger framför allt på etik och säkerhet. Att utbildningen håller hög nivå vet vi med erfarenhet då våra elevers klarandefrekvens klart överstiger genomsnittet på riksnivå. Det är något vi är mycket stolta över!

Teorikursen för jägarexamen hålls i Bromma i Stockholm

Den teoretiska delen av kursen i jägarexamen genomförs i fräscha lokaler på Best Western Hotell på Ulvsundavägen 193 i Bromma. På denna adress vistas vi de två första dagarna av intensivutbildningen.

Vad ingår i intensivkursen för jägarexamen?

Kursen i jägarexamen är uppdelad i en teoretisk del och en praktisk del. Då utbildningen är en intensivkurs bör du som kursdeltagare innan ha läst boken Din väg till jägarexamen av Dan Törnström.

Boken syftar till att ge dig som framtida jägare bästa möjliga start i sitt jägarliv. Du får inte bara en inblick i jaktens värld och vilken betydelse jakt har i dagens samhälle, utan också alla kunskaper som behövs för att bli en ansvarsfull jägare som klarar av att ta jägarexamen.

Observera att det inte ges någon skytteövning på kursen. Behöver du mer övning rekommenderar vi att du bokar skjutövning innan påbörjad kurs för att lära dig skjutteknik som förbereder dig inför uppskjutningens olika moment.

Kursprogrammet ser ut som följande:

Fredag
  • Kursstart teori – 9.00-20.30
  • Lunch – 12.00-13.00
Lördag
  • Teori – 09.00-15.00
  • Lunch – 12.00-13.00
  • Teoretisk examensskrivning – 15.00-17.30. Medtag foto!
Söndag
  • Praktiskt prov på jaktskyttebanan Varpsund – 08.00
  • När vi slutar beror på antal kursdeltagare, så räkna med hela dagen

Om du önskar har du även möjlighet att enbart gå den teoretiska delen.

Hur påverkar covid-19 kursen i jägarexamen?

Du kan känna dig helt trygg när du bokar en tid hos oss, även under perioden av covid-19. Vi arbetar endast under förutsättning att vi är helt friska, och vidtar extra åtgärder för att ingen smittspridning ska förekomma i våra lokaler. Alla gemensamma ytor tvättas därför regelbundet.

Om det skulle vara så att du är sjuk avråder vi dig från att boka kursen. Du är däremot välkommen att boka ett kursdatum längre fram. Vi följer utvecklingen noga och tar myndigheternas rekommendationer gällande coronapandemin på största allvar. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till oss.

Så får du din jägarexamen till ett bra pris

Det totala priset för intensivkursen i jägarexamen är 3690 kronor. Du bokar själv kursen direkt via nätet och för att garantera din plats betalar du en förskottsbetalning på 2000 kronor.

Tillgängliga datum för kursen i jägarexamen hittar du när du klickar på boka kurs-knappen längre ned på sidan. Därefter skickas du vidare till ett orderformulär. Skulle det vara så att kursen är full får du skriva upp dig på en reservlista. På reservlistan behöver du inte betala några pengar i förskott – vi kontaktar dig när en plats finns ledig.

jägarexamen-via-hunt-stockholm-bromma-intensivkurs

Detta säger tidigare deltagare om vår kurs i jägarexamen i Stockholm

Hade antagligen inte klarat provet om det inte vore för denna kursen. Man lärde sig även mycket bra saker som inte direkt ingår i jägarexamen men som man bör veta som jägare.

Elias.

Fantastisk hjälp på vägen till att bli en fullfjädrad jägare.

Ray A. S.

Jag hade Uffe som kursledare för jägarexamen i Stockholm. Han är oerhört karismatisk och bra kursledare. Innehållet i kursen var jättebra.

Andreas.

Träffsäker kurs!

Jörn K.